Контакт информации

Нашата транспортна компанија како и продажниот салон се наоѓаат на излезот од Гевгелија.За подетални информации можете да погледнете на мапата која е поставена подолу.Исто така можете да не контактирате на нашите телефони или да ни испратите електронска пошта.

Контактна форма

Нашата локација

Локација

Контактни информации

Нашата компанија
ул.Вардарски рид б.б.
1480 Гевгелија
Р.Македонија

Teл:+389 78 421-986
Тел:+389 78 421 323
Email:pope.p@live.com