Image 00
Image 01
Image 02
Image 03
Image 03
Image 03
Image 03
Image 03
Image 03
Image 03
ПОПЕ - Гевгелија

Попе Транспорт/Попе Плус. Oвластен дистрибутер на производите на Конти-Хидропласт.Најквалитетна земјоделска механизација. Најсигурeн и најбрз транспорт.Продажба на најквалитетното огревно дрво како и продавница каде ќе најдете секаков вид на земјоделски алати.

Повелете , дојдете и посетете не.  Посети не на Фејсбук Посети не на Твитер Посети не на YouTube

Производи

Продажен салон Попе Плус Дооел - Гевгелија овластен дистрибутер на земјоделска механизација.

Посетете го нашиот продажен салон каде што ќе можете да ја најдете целокупната програма на Конти-Хидропласт.Голем избор на земјоделска механизација,сите видови на трактори, мотоколтиватори,потопни и вакум пумпи,грбни пумпи,резервни делови,сервис и.т.н.

  • Црева и цевки
  • Спојки за цевки
  • Распрскувачи
  • Трактори
  • Мотокултиватори
  • Пумпи
  • Агро линија
Повеќе

Наши соработници

Image 01

Конти-Хидропласт производува ПЕ/ПП црева и цевки.

Image 02

Агродрип фитинзи за наводнување.