Продажен салон

Посетете го нашиот продажен салон каде што ќе ја најдете целовкупната програма на Конти-Хидропласт,голем избор на земјоделска механизација трактори,мотокултиватори,потопни и вакум пумпи,како и резервни делови и сето тоа од реномирани производители.Дојдете и искористете ги сите поволности.