Транспорт

Попе Транспорт поседува возен парк од 5 камиони Сканиа ЕУРО 3 кои се способни и опремени да вршат превоз низ цела Европа и пошироко.Габаритот на камионите изнесува 120м3 што ви дава вкупна носивост од 600м3.Поседуваме професионален и обучен кадар од 16 вработени кои ви стојат на располагање во секое време.

Кои сме ние

ПОПЕ ТРАНСПОРТ е интернационална транспортна компанија основана во 1992 година во Гевгелија,Р.Македонија.

Нашата локација нуди одлични геостратешки можности со оглед на тоа што Гевгелија се наоѓа на 50 километри од Солунското пристаниште.Република Македонија која граничи со дури 5 копнени држави,нуди одлични услови за брз и квалитетен авто транспорт.

-- ВОЗЕН ПАРК --

Во иднина

Во блиска иднина имаме во план да го зголемиме возниот парк со уште неколки нови камиони ЕУРО 5 со кој ќе можеме да ви овозможиме подобри услуги со пониски цени.


Зошто би не избрале нас?

Ние сме фирма со долгогодишно искуство во транспортот со камиони.Секогаш се стремиме за точна,навремена и сигурна испорака на вашата стока и сето тоа по најевтини цени.Ако ги користите нашите услуги ќе добиете многу поволности.Ви благодаиме.